Pastă de okara


Ingrediente:

  • 200 g okara (ceea ce rămâne după ce s-a preparat laptele de soia)
  • o jumătate de felie de pâine înmuiată și stoarsă
  • zeama de la o lămâie
  • o ceapă roșie de mărime mijlocie
  • sare după gust
  • 4 linguri ulei

Mod de preparare:

Peste okara se adaugă aprox. 300 ml apă, se amestecă și se pune la cuptor. Se coace până scade apa de tot. Se lasă să se răcească, apoi se pune în blender împreună cu felia de pâine, zeama de lămâie, uleiul și sarea. Se amestecă până se încorporează bine toate ingredientele. Se pune într-un castron și se adaugă ceapa tocată mărunt. Opțional, se poate adăuga și pătrunjel verde tocat.

Poftă bună 🙂

Notă: okara se poate și fierbe pe aragaz, însă în acest caz se amestecă continuu pentru a nu se prinde de vas.

pastă de okara

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.