Ingrediente:
- 1 vânătă
- 100 g semințe de floarea soarelui crude
- 4 linguri zeamă de lămâie
- 3 linguri ulei de măsline
- 2 felii roșii uscate
- 1 ardei roșu copt sau 2 linguri pastă de ardei sau 1 linguriță boia de ardei dulce
- 1 lingură ceapă uscată sau o foaie de ceapă crudă
- 100 g măr crud
- 50 g măsline tocate mărunt
- 1/2 linguriță sare neagră sau sare obișnuită
- 1 cățel mic de usturoi
- un vârf de cuțit chimen
- un vârf de cuțit coriandru
- 1/2 linguriță cimbru
- câteva frunze de busuioc
- un praf de cayenne
Mod de preparare:
Semințele de floarea soarelui se hidratează câteva ore. Vânăta se coace, se curăță și se lasă la scurs, apoi se toacă mărunt și se amestecă cu măslinele tocate. Restul ingredientelor se pun în robot împreună cu aproximativ 100 ml apă și se mixează până rezultă o cremă fină. Se amestecă cele două paste și se poate servi.
Imi plac retetele ce le postati si va incurajez sa o faceti pe mai departe!
Sunteti o sursa de inspiratie pentru o mamica ocupata!
ApreciazăApreciază
Mulțumim pentru cuvintele frumoase. Deși a existat o pauză în activitatea blogului, vom reveni curând cu rețete gustoase și sănătoase.
ApreciazăApreciază