Ingrediente:
- 400 g năut fiert*
- o mână de frunze de salată verde
- o ceapă roșie sau 3-4 fire de ceapă verde
- 3 căței de usturoi
- 2 ardei roșii copți sau cruzi (după preferință și anotimp)
- 3-4 roșii
- un castravete mic
- 100 g măsline fără sâmburi feliate mărunt
- o legătură de pătrunjel
- zeama de la o jumătate de lămâie
- 3 linguri de ulei
- un praf de sare
Mod de preparare:
Legumele și verdeața se taie mărunt și se amestecă cu năutul fiert, zeama de lămâie, uleiul și sarea. Se lasă 15 de minute ca să se împrietenească gusturile; apoi se poate servi.
* Notă: boabele de năut trebuie să stea la înmuiat cel puțin 12 ore înainte de a-l pune la fiert.
grazie pt toate retetele.iti doresc multa sanatate…multe binecuvantari.imi plac retetele care sunt pe baza de crud..adica sa nu fie fiert nimic,totul crud,cand ai ocazia sa descoperi chiar te rog trimite mi, mi ar face placere sa le gatesc.Dumnezeu sa te binecuvinteze.
ApreciazăApreciază
mulțumim 🙂
avem pe blog și rețete fără componentă procesată termic. sper să le găsești interesante și gustoase.
multe binecuvântări 🙂
ApreciazăApreciază