Papară vegană


Ingrediente:

200 g soia
2 linguri făină (fină) de mălai
1/4 ceapă mică
4 căței de usturoi
2 linguri fulgi de drojdie
sare (după gust)
2 linguri ulei

Mod de preparare:

Se lasă soia la înmuiat pentru 12-15 ore; în acest timp apa se schimbă de mai multe ori (2-3 ori), după care se lasă la fiert pentru 20 de minute din momentul în care a început să fiarbă apa. După răcire se procesează în blender împreună cu restul ingredientelor, împreună cu puțină apă, până rezultă o pastă fină ce va fi turnată în tigaia unsă în prealabil cu ulei. Se coace pe ambele părți.

Poftă bună.

Papară vegană

9 gânduri despre &8222;Papară vegană&8221;

  1. Multumesc frumos pentru aceste retete bune si sanatoase.
    Daca mi-ati mai putea trimite si altele,v-as ramane recunoscatoare.
    Va doresc binecuvantarea Domnului Isus in tot ceea ce faceti.
    Pacea Domnului Isus Hristos.

    Apreciază

  2. Buna seara,imi plac toate retetele voastre,va felicit pt.tot.Am o intrebare la nu inteleg faina de malai e aceias cu malaiul de mamaliga sau este una mai fina ca faina normala?va multumesc anticipat.

    Apreciază

      • Multumesc frumos.
        Nu-i nici o problema.Aici, in Spania, exista o faina de porumb „Harina de maíz”, fina c a si faina de grau, insa nu este buna pt a face mamaliga romaneasca, si exista, deasemeni si „Malai”, dar la standul de produse romanesti.
        Fiti binecuvantati si „Sabat binecuvantat”-este aproape.

        Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.