Pateu de soia (2)


Ingrediente:

200 g boabe de soia
1 morcov
1 ceapă
2 linguri ulei
sare
ienibahar și coriandru (după gust)

Mod de preparare:

Boabele de soia se spală și se pun la înmuiat pentru 24-36 ore în apă rece. În tot acest timp apa trebuie schimbată de mai multe ori. După trecerea acestui timp se pune la fiert. Când boabele devin moi se lasă la răcit, apoi se pun în robot împreună cu restul ingredientelor și se procesează până rezultă o pastă fină.

Poftă bună! 🙂

Later edit: Vineri, 8 iunie 2012 – 15:23 (ienibahar /coriandru => ienibahar și coriandru)

3 gânduri despre &8222;Pateu de soia (2)&8221;

  1. Pingback: Intercer Romania | Pateu de soia (2)
    • Vorbiți în cunoștință de cauză sau doar vă dați cu părerea? Dacă prima variantă este valabilă, sunteți binevenită să o îmbunătățiți, altfel vă rog să vă abțineți de la a comenta acolo unde nu vă pricepeți.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.