Batoane cu cocos


Ingrediente compoziție:

  • 200 g cocos răzuit (din nuca de cocos sau cumpărat ca atare)
  • mijlocul de la o păstaie de vanilie
  • 2-3 linguri miere

Mod de preparare:

Se amestecă ingredientele bine. Se dă forma dorită și se pun la congelator pentru 30 minute sau la frigider pentru 2-3 ore.

Ingrediente glazură:

  • 100 g unt de cacao
  • 1 linguriță miere
  • 3-4 linguri pudră de carob

Mod de preparare:

Untul de cacao se topește pe baie de apă. După ce s-a răcit și este la o temperatură apropiată mierii, se amestecă cu aceasta și carobul.

Batoanele se scot de la rece și se glazurează. Pentru ca glazura să fie mai fluidă, se poate ține vasul deasupra unei crăticioare cu apă caldă.

Se pun din nou la rece până se întărește ciocolata.

batoane cu cocos

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.