Ingrediente:
- o cană tărâțe de grâu
- o cană făină integrală
- 3 linguri pastă de curmale (100 g curmale + 150 g apă, blenduite)
- o jumătate de linguriță drojdie uscată
- o jumătate cană de ulei
- semințe, la alegere (susan, susan negru, dovleac, floarea soarelui, chimen etc.)
Mod de preparare:
Se amestecă toate ingredientele cu puțină apă călduță; se frământă bine ca să iasă o cocă elastică. Se lasă la crescut la loc cald, cu vasul acoperit, până își dublează volumul. Se dă formă și se coc în cuptor.
Buna ziua. as dori sa stiu care ar fi echivalentul unei lingurite de drojdie uscata convertita in drojdie proaspata.De asemenea echivalentul unei lingurite de ceapa uscat in ceapa cruda. Multumesc anticipat
ApreciazăApreciază
Bună ziua. Ne cerem scuze pentru întârzierea răspunsului.
O linguriță de drojdie uscată ar echivala aproximativ cu 10 g de drojdie proaspătă.
O linguriță de ceapă uscat ar echivala aproximativ cu o lingură jumătate ceapă crudă tocată mărunt.
ApreciazăApreciază