Dovlecei umpluți cu legume


Ingrediente:

  • 3 dovlecei de aprox 10-15 cm
  • 500 g mix pentru salată mexicană
  • 100 g tofu

Mod de preparare

Dovleceii se taie pe lung în jumătate și se curăță de semințe. Amestecul mexican se pune în tigaie cu un praf de sare, o lingură ulei și 100 ml apă și se lasă la foc mic cu capac până se evaporă toată apa, amestecând din timp în timp. Când este gata se încorporează brânza tofu rasă, după care se umplu dovleceii și se pun într-o tavă yena. În vasul yena se pune 100 ml apă rece, se așează capacul, apoi se pune în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 30 min. Înainte de a scoate din cuptor, se mai lasă 5 min fără capac pentru a se rumeni și deasupra.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s