Ciocolată (2)


Ingrediente:

100 g curmale fără sâmburi
150 ml apa
100 g alune/arahide/floarea soarelui
2 linguri carob
2-3 linguri unt/ulei de cocos
vanilie
anason stelat (un braț de stea)
un praf de sare.

Mod de preparare:

Curmalele, apa, vanilia, anasonul, sarea, carobul, uleiul de cocos se pun în blender și se procesează până rezultă o cremă fină. Dacă aparatul este puternic, se pun și semințele și se procesează până rezultă crema; dacă aparatul nu este suficient de puternic, crema rezultată în primă instanță se amestecă cu faina din semințe, procesată în râșnița de cafea.

ciocolata_2

3 gânduri despre &8222;Ciocolată (2)&8221;

  1. Pingback: Ciocolată tartinabilă | Intercer
  2. Pingback: Fursecuri cu ciocolată | 2Vegan Blog
  3. Pingback: Fursecuri cu ciocolată | Intercer

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.