Biscuiți sărați


Ingrediente:

2 căni făină de grâu integrală
1 cană fulgi de ovăz
1/2 cană ulei (de măsline)
1/2 linguriță sare
apă cât cuprinde ca să rezulte un aluat elastic

Mod de preparare:

Se amestecă componentele uscate, apoi se adaugă uleiul și apa și se frământe bine, astfel încât să rezulte o cocă elastică. Se întinde o foaie peste care se presară semințe după gust [noi am ales in, susan, floarea soarelui și chimen] urmând presarea acestora cu sucitorul (ca și cum am mai întinde o dată foaia).

Se decupează în forma dorită apoi urmează coacerea lor la cuptorul încălzit înainte (cam 15-20 de minute, dar timpul de coacere poate diferi în funcție de cuptorul din dotare).

Sfat: pentru a evita căderea semințelor de pe biscuiți, din jumătate pahar cu apă și 2 linguri de făină se face o pastă ca o smântână cu care se ung biscuiții înainte de presărarea semințelor.

Biscuiți sărați

Reclame

Un gând despre &8222;Biscuiți sărați&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.